aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΒάργκα: «Μίλησα με τον Σάλαϊ πριν έρθω, δεν το σκέφτηκα όταν έφτασε η πρόταση»

Βάργκα: «Μίλησα με τον Σάλαϊ πριν έρθω, δεν το σκέφτηκα όταν έφτασε η πρόταση»

Δηλώσεις σε Μέσο της Ουγγαρίας παραχώρησε ο Κέβιν Βάργκα, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα αλλά και την επικοινωνία που είχε με τον Αττίλα Σάλαϊ.

Όσα δήλωσε ο Κέβιν Βάργκα:

«Ο Απόλλων επικοινώνησε μαζί μου αρκετές φορές το καλοκαίρι και ένιωσα ότι πραγματικά ήθελαν να με αποκτήσουν. Δεν το σκέφτηκα όταν μου έκαναν πρόταση. Νομίζω έκανα καλή επιλογή να περιμένω μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου γιατί ήρθε αυτή η πρόταση.

Ο Απόλλων έχει ψηλούς στόχους. Κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022 όμως φέτος είμαστε μια νέα ομάδα. Είναι όλα επαγγελματικά εδώ και το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Επομένως είναι δύσκολο να προβλέψεις ποιος θα το κατακτήσει στο τέλος.

Ο Βαλμπουενά είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω για συμπαίκτη.

Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα με γκολ και ασίστ και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Πριν υπογράψω μίλησε με τον Ατίλα Σάλαϊ. Μου είπε τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους εδώ, την ομάδα και την πόλη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ