aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μετά το Πάσχα κλείνει το κεφάλαιο τεχνικός διευθυντής

ΑΕΛ: Μετά το Πάσχα κλείνει το κεφάλαιο τεχνικός διευθυντής

Το όνομα του Γιάννου πάντα στο τραπέζι, αλλά υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια.

Έγινε ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή, από την ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου στη Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ στις 24 Απριλίου ότι, προτεραιότητα είναι η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Κρίνεται ως ο άνθρωπος κλειδί στην προσπάθεια να χτιστεί η νέα ΑΕΛ, η οποία θα είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο και να είναι πολύ πιο διεκδικητική από την ομάδα της τρέχουσας σεζόν.

Αφού η ΑΕΛ συνάψει συνεργασία με τον εκλεκτό για τη συγκεκριμένη θέση, όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει μετά το Πάσχα, με το όνομα του Παναγιώτη Γιάννου να παραμένει στο τραπέζι, αλλά κι άλλων υποψήφιων, θα εισέλθει σε όλα τα άλλα ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό. Αρχικά είναι το ζήτημα του προπονητή. Μένει ή φεύγει ο Αλέξης Γαρπόζης.

Όπως έχει τώρα, όλα είναι πιθανά. Ακολούθως, τι γίνεται με το υφιστάμενο ρόστερ, την ώρα που η διοίκηση άρχισε να κάνει πρώτες επαφές για να είναι προετοιμασμένη και αναλόγως των αποχωρήσεων θα κριθεί και ο αριθμός και οι θέσεις των μετεγγραφών. Υπάρχει δρόμος και μπόλικη δουλειά για τον Κώστα Κωνσταντίνου και τους συνεργάτες του στη νέα διοίκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ