aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Κίρζης κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι

Απόλλων: Ο Κίρζης κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι

Ο Νίκος Κίρζης καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις, αρχίζοντας από τον προπονητή.

Ο Νίκος Κίρζης, ως ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα, καλείται να λάβει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για την ομάδα του. Η αρχή θα γίνει από τον προπονητή, με τον Πάμπλο Ματσίν δύσκολα να… επιβιώνει κι ας διατηρεί συμβόλαιο για τη νέα περίοδο. Ωστόσο, επειδή στο ποδόσφαιρο οι ανατροπές είναι συχνές, τη δεδομένη στιγμή μπορεί να λεχθεί ότι όλα είναι πιθανά.

Από τη στιγμή που ο Ισπανός δεν μπόρεσε να οδηγήσει τον Απόλλωνα στην επιτυχία, που όπως εξελίχθηκε η σεζόν ήταν παρουσία του στον τελικό κυπέλλου, σίγουρα οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι με το μέρος του. Αφού κλείσει το κεφάλαιο προπονητής, είτε αυτός λέγεται Ματσίν είτε κάποιος άλλος, ο Κίρζης και οι συνεργάτες του θα τρέξουν άλλα ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό.

Εξάλλου, ο Ίσρα Κολ, λόγω μικροεπέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα εναπομείναντα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος, που διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, θα μεταβεί στην πατρίδα του για διακοπές και θα είναι πίσω με την έναρξη της προετοιμασίας. Εκτός κι αν το όνομά του βρεθεί στη μαύρη λίστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ