aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Άρης: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Ο Άρης, αντιμετωπίζοντας μια σεζόν γεμάτη αναποδιές και δυσκολίες, καλείται τώρα να αξιοποιήσει την τελευταία ευκαιρία ώστε να ελπίζει ότι θα κλείσει τη σεζόν με ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρά το γεγονός ότι το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι έδειξε σημάδια κόπωσης, χάνοντας την ευκαιρία για να διεκδικήσει εγχώριο τίτλο, η πρόκληση της Ευρώπης παραμένει ζωντανή.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με την τελευταία αγωνιστική να κρίνει τα πάντα. Αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου η νίκη είναι απαραίτητη, αλλά ακόμη και αυτή δεν εξασφαλίζει… αυτόματα ευρωπαϊκή συμμετοχή. Θα πρέπει να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα από την Ομόνοια στον τελικό του κυπέλλου, ώστε η τέταρτη θέση να αποκτήσει προνομιούχο χαρακτήρα.

Τα προβλήματα της Ανόρθωσης προσφέρουν μια ευκαιρία για τον Άρη, που δεν έχει γνωρίσει τη γεύση της νίκης σε καμία διοργάνωση για σχεδόν δύο μήνες. Οι φίλαθλοί του αναζητούν αχτίδα ελπίδας, ένα λόγο να χαμογελάσουν και να ονειρευτούν καλύτερες ημέρες. Οι επόμενες κινήσεις και αποφάσεις θα καθορίσουν το αν θα καταφέρει να κλείσει τη χρονιά με θετικό τρόπο και να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ