aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠροβληματίζουν οι λίγες ευκαιρίες

Προβληματίζουν οι λίγες ευκαιρίες

O Πέδρο Εμανουέλ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ, στη φάση που δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας του. Τώρα πόσο ορθό είναι για έναν προπονητή να στέκεται σε μια μόνο φάση και να μην αγγίζει την ουσία, που έχει να κάνει με τη γενική εικόνα της ομάδας του, είναι ένα θέμα.

Από την άλλη, ο Φώτης Παπουλής είχε μιαν εντελώς διαφορετική προσέγγιση, τονίζοντας στις δηλώσεις του, πως όλοι θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. Ο εκ των αρχηγών του Απόλλωνα, μίλησε με άλλο ύφος, στέλνοντας σοφά μηνύματα, ενόψει της συνέχειας.

Πιο πολύ η συνέχεια αφορά και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν μερίδιο ευθύνης για τις βαθμολογικές απώλειες. Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησαν και στο ματς με τον Άρη, αλλά και με την ΑΕΚ.

Εκείνο που πιο πολύ «πονεί» και προβληματίζει, είναι οι λίγες ευκαιρίες που δημιουργούνται. Ο Απόλλων διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς και θα ανέμενε κάποιος πως οι «επισκέψεις» στα αντίπαλα τετράγωνα και οι καυτές φάσεις θα ήσαν περισσότερες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ