aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πάει με το «σβηστήρι» στο ΓΣΠ

ΑΕΚ: Πάει με το «σβηστήρι» στο ΓΣΠ

Η ομάδα της Λάρνακας λέει «όχι» στα λάθη των προηγούμενων ματς με τον ΑΠΟΕΛ

Την απάντηση στο ερώτημα «τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να αποδράσει με διπλό τίτλου από το ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ;», την ξέρει καλύτερα από τον καθένα ο προπονητής της, Ραν Μπεν Σιμόν. Ωστόσο δεν θέλει κανείς προπονητικά πτυχία, για να καταλάβει ότι λάθη σαν και αυτά των προηγούμενων τριών ματς με τους γαλαζοκίτρινους, το ερχόμενο Σάββατο θα πρέπει να… σβηστούν από τον χάρτη.

Οι Λαρνακείς γνώρισαν δύο ήττες (0-3, 1-2) και έφεραν μία ισοπαλία (2-2) απέναντι στους προσεχείς αντίπαλούς τους. Επίκεντρο τα… εύκολα γκολ που προσέφεραν στους γαλαζοκίτρινους. Πρώτιστο μέλημα οι στατικές φάσεις, εκ των οποίων δέχτηκαν τα τέσσερα από τα εφτά τέρματα. Ένα από τα δυνατά στοιχεία του ΑΠΟΕΛ, που χρειάζεται προσοχή.

Έπειτα, χρεώθηκαν από ένα αυτογκόλ οι Άνχελ Γκαρσία και Χρβόγε Μιλίτσεβιτς, ενώ θα μπορούσε να ισχύσει το ίδιο και με τον Γκουστάβο Λέντες στο ματς του ΓΣΠ (ναι, η μπάλα είχε πορεία προς την εστία στην κεφαλιά του Ντβάλι, αλλά η πισινή κεφαλιά του Πορτογάλου σιγούρεψε το γκολ). Τα τρία προηγούμενα παιχνίδια με τους πρωτευουσιάνους λοιπόν, αποτελούν οδηγό προς αποφυγή για την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ