aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈμερι για Μαρτίνες: «Θα μιλήσω με τον ίδιο και τους γιατρούς - Αν δεν είναι...

Έμερι για Μαρτίνες: «Θα μιλήσω με τον ίδιο και τους γιατρούς – Αν δεν είναι 100%, θα παίξει ο Όλσεν»

Ο Ουνάι Έμερι τόνισε πως ο Ντίμπου Μαρτίνες ταξίδεψε με την αποστολή της Άστον Βίλα στην Ελλάδα, αλλά η συμμετοχή του στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό θα κριθεί την ημέρα του αγώνα.

Πραγματικότητα ή κάποιο… mind game;

Ο Ουνάι Έμερι αποκάλυψε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πως δεν είναι βέβαιο ότι ο Ντίμπου Μαρτίνες θα αγωνιστεί στη ρεβάνς της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σε ερώτηση που δέχτηκε ο Βάσκος τεχνικός για την κατάσταση του Αργεντινού κίπερ, επιβεβαίωσε πως ταξίδεψε στην Ελλάδα με την αποστολή, αλλά ακόμη δεν έχει καθοριστεί εάν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Εάν δεν είναι στο 100%, τότε φανέλα βασικού θα πάρει ο Ρόμπιν Όλσεν, όπως συνέβη και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.

«Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Μαρτίνες στον αγώνα, είναι μαζί μας. Είχε έναν τραυματισμό, θα μιλήσουμε και αύριο και εάν είναι απολύτως έτοιμος θα παίξει. Ο Όλσεν είναι ένας έξοχος γκολκίπερ και άνθρωπος. Πιστεύω σε αυτόν. Δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσει τον καλύτερο γκολκίπερ του κόσμου.

Είναι πάντα έτοιμος, με την Μπράιτον έπαιξε φανταστικά. Με τον Ολυμπιακό δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Εάν παίξει αύριο θα έχει όλο μας το σεβασμό, όπως πάντα και όπως κάνουμε με κάθε παίκτη που δεν λογίζεται στους βασικούς», τόνισε ο Έμερι για τον Μαρτίνες.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ