aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η διαχείριση του ρόστερ μέχρι τον πρώτο «τελικό»

Απόλλων: Η διαχείριση του ρόστερ μέχρι τον πρώτο «τελικό»

Η προσπάθεια του Ματσίν στα παιχνίδια που ακολουθούν και προηγούνται του πρώτου ημιτελικού με την Πάφος FC.

ΑΕΖ (την Παρασκευή) στο «Αλφαμέγα», Οθέλλος (3 Απριλίου) και Δόξα (6 Απριλίου) εκτός έδρας, είναι τα παιχνίδια που έπονται για τον Απόλλωνα και προηγούνται του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου με την Πάφος FC (10 Απριλίου) εκτός έδρας.

Στα προσεχή τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, λοιπόν, ο Πάμπλο Ματσίν θα θελήσει να κάνει διαχείριση του ρόστερ, ώστε από τη μια να έχει σε πλήρη ετοιμότητας όλους τους ποδοσφαιριστές και από την άλλη διαφυλάσσοντας τις βασικές επιλογές για το ματς του κυπέλλου.

Τι έχει στο μυαλό του ο Ισπανός τεχνικός, πώς θα πετύχει τα πιο πάνω, είναι κάτι που θα διαφανεί ως ένα βαθμό αρχικά στο ματς με την ΑΕΖ. Η προσπάθεια του Ματσίν θα είναι, στις 10 Απριλίου να είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί και παράλληλα να γυαλίζει το μάτι τους. Άλλωστε σε διάστημα μιας βδομάδας, 10 και 17 Απριλίου, οι κυανόλευκοι παίζουν όλη τη σεζόν. Στόχος η πρόκριση στον τελικό και η διεκδίκηση του τροπαίου, διασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ