aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑποκλειστικό: «Ψάχνεται» για τον Τιάγο Σίλβα! (pics & video)

Αποκλειστικό: «Ψάχνεται» για τον Τιάγο Σίλβα! (pics & video)

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Μετά κι από την κατάκτηση του κυπέλλου, το μυαλό όλων στον Απόλλωνα είναι πλέον στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Πρόσφατα, άνθρωπος της Λεμεσιανής ομάδας βρέθηκε στην Πορτογαλία, όπου παρακολούθησε πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, goal.com.cy, μία από τις περιπτώσεις που αξιολόγησε και αναζήτησε περαιτέρω πληροφορίες είναι του Τιάγο Σίλβα. Πρόκειται για 22χρονο (2/6/1993) μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στη χώρα του με τη φανέλα της Μπελενένσες και συμμετείχε σε 30 παιχνίδια (1578 αγωνιστικά λεπτά), σκοράροντας τέσσερα γκολ. Συνολικά από το 2012 μέχρι και φέτος φόρεσε 132 φορές τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας και σκόραρε 14 γκολ.

Η περίπτωση του δεν είναι και η πιο εύκολη, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει κατορθωτή η απόκτηση του (κάτι τέτοιο θα είναι πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού) εξαιτίας των πολύ καλών σχέσεων που διατηρεί ο Απόλλωνας, αλλά και ο Πέδρο Εμανουέλ με πορτογαλικές ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ