aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤάαμαρι: «Σήμερα ήμουνα ελεύθερος να πάω όπου θέλω»

Τάαμαρι: «Σήμερα ήμουνα ελεύθερος να πάω όπου θέλω»

Ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι «οργίασε» ξανά στην ευρεία και σημαντική νίκη του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι επί του Απόλλωνα με 5-1. Ο Ιορδανός πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ οδηγώντας την ομάδα του σε μία τεράστια επιτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο προπονητής μας έκανε σωστή εκπαίδευση και εμείς ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του που μας δίνει στις προπονήσεις. Δεν ήμασταν έτοιμοι όταν χάσαμε με την ΑΕΚ. Με σκληρή δουλειά καταφέραμε σήμερα να πετύχουμε αυτό το σκορ».

Για το νέο σύστημα που εφάρμοσε ο ΑΠΟΕΛ με 3-5-2 και το νέο του ρόλο: «Αυτό που πρέπει να κάνω στο γήπεδο είναι να σκοράρω. Σήμερα ήμουνα ελεύθερος να κινηθώ όπου θέλω και δεξιά και αριστερά και από τον άξονα και αυτό μου έδωσε ελευθερία».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε παιχνίδια στη συνέχεια. Αυτή η σελίδα σήμερα έκλεισε και θα επιδιώξουμε να κλείσουμε και αυτές με νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ