aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΠλήρωσε την κούραση ο ΑΠΟΕΛ

Πλήρωσε την κούραση ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ)

Το πάλεψε μέχρι τέλους ο ΑΠΟΕΛ για το διπλό, όμως πλήρωσε την κούραση και τελικά δεν απέφυγε την ήττα από την Μπαρτουβίτσε στην Τσεχία (75-80), στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου του FIBA Europe Cup.

Η αντίπαλός του παίζοντας στην έδρα της και με επτά επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, σε σχέση με κανένα για την κυπριακή ομάδα, επικράτησε στις λεπτομέρειες. Η έλλειψη ετοιμότητας στοίχισε στον ΑΠΟΕΛ, όμως η εμφάνιση ήταν ενθαρρυντική.

Η ομάδα του Κουστένη ήταν μπροστά στο σκορ και με το τέλος της τρίτης περιόδου (54-52), όμως στην τελευταία περίοδο έχασε έδαφος, «μίλησε» ο βαθμός ετοιμότητας και η τσέχικη ομάδα κατάφερε στο τέλος να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έβαλε πίεση στην αντίπαλό του, μάλιστα στη δεύτερη περίοδο πήρε και προβάδισμα 10 πόντων! Η εικόνα που έβγαλε χθες ο ΑΠΟΕΛ επιτρέπει σε όλους στην ομάδα να πιστεύουν σε πολύ καλή παρουσία στη συνέχεια. Άλλωστε, όλα τώρα αρχίζουν…

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 35-40, 52-54, 80-75

ΜΠΑΡΤΟΥΒΙΤΣΕ (ΣΑΝΤΕΡΣ): Μπαρνέτ 14 (1), Γουόλς 18 (3), Κότας, Νέκας 2, Πουλμπάν 2, Σβρόλικ 19, Σκρανκ 3, Κοχούτ 1, Πότοσεκ, Οντρέι 21, Ρουμπ.

ΑΠΟΕΛ (ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ): Μπράουν 7 (1), Κοιλαράς, Κούνας 7 (1), Μπάσεϊ 12 (1), Παντούρης 6, Μπουρναντόσκι 11 (1), Κασκίρης 2, Μόμπλι 14, Ράιτ 16.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ