aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης για Κβιλιτάια: «Ήταν καταλύτης στα αποδυτήρια, αλλά…»

Πετρίδης για Κβιλιτάια: «Ήταν καταλύτης στα αποδυτήρια, αλλά…»

Αποκαλυπτικός για τις περιπτώσεις Βιγιαφάνιες, Ντάλσιο και Μπεν ήταν ο Πρόδρομος Πετρίδης στην αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal Νews». Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ ήταν έντονος και επικριτικός όταν η συζήτηση πήγε στην πορεία διαμαρτυρίας τον Μάιο του 2021, το περιβόητο «Μάκης Άουτ», ενώ τοποθετήθηκε και για τον Γκιόργκι Κβιλιτάια.

«Ήταν τρία χρόνια στην ομάδα. Μην ξεχνάτε, πληρώσαμε αδρά για να εξασφαλίσουμε τότε τα δικαιώματά του (€500.000).  Ήταν καταλύτης στα αποδυτήρια. Με βοηθούσε πάρα πολύ, σωστός πάντοτε με όλους τους προπονητές που συνεργάστηκε, με όλους τους συμποδοσφαιριστές του. Είχαμε άριστη συνεργασία. Λυπάμαι που φεύγει γιατί είναι καλός χαρακτήρας και καλός ποδοσφαιριστής.  Ασχέτως εάν δεν πέτυχε πολλά τέρματα. Μην είμαστε αγνώμονες».

-Υπήρξαν όντως προτάσεις για να πωληθεί κατά τη θητεία του ΑΠΟΕΛ;

«Είχαμε προσφορές. Και στις τρεις προηγούμενες μετεγγράφηκες περιόδους που ανέρχονταν κοντά στο 1 εκατομμύριο.  Αυτή την στιγμή ήταν ελεύθερος και είναι δικαίωμα του να κάνει αυτό που θέλει. Θα δει το συμφέρον του».

-Είστε ενοχλημένος από τη στάση του Κβιλιτάια απέναντι στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ;

«Κοίταξε επειδή ότι μου ζήτησε, το πρόσφερα, μετά ήρθε ο Άρης του έδωσε ακόμα παραπάνω, δεν μπορώ να πω κάτι. Η ζωή συνεχίζεται. Συμφωνήσαμε το βράδυ της Παρασκευής. Επειδή ήταν αργά και μετά Σάββατο, δεν ήθελα να φέρω μέσα το προσωπικό. Δεν επιρρίπτω κανενός ευθύνη. Κάθε εμπόδιο για καλό. Να είστε βέβαιοι ότι θα φέρουμε καλύτερους ποδοσφαιριστές. Θα το δείτε έχουμε προτάσεις για πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε επίσης:

Μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας, καθώς θα δημοσιεύσει σταδιακά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal News» ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ήταν αποκαλυπτικός για όλα τα θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους. Το μήνυμα που δεν απάντησε στον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο Κβιλιτάια, ο Ντάλσιο, ο Βιγιαφάνιες, ο Μπεν, το οικονομικό, το VAR, η διαιτησία και πολλά άλλα σε μία συνέντευξη που θα αφήσει αρκετό απόηχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ