aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης στο «Goal»: «Είχα άντερα 4-5 ατόμων, το προσωπικό στοίχημα και οι θυσίες για τον...

Πετρίδης στο «Goal»: «Είχα άντερα 4-5 ατόμων, το προσωπικό στοίχημα και οι θυσίες για τον ΑΠΟΕΛ»

Αυθόρμητος, ήρεμος, αποκαλυπτικός και επικριτικός ήταν ο Πρόδρομος Πετρίδης στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal Νews» και τον Ανδρέα Μαύρο. Απάντησε σε όλα όσα αφορούν το χθες, το σήμερα και το αύριο του ΑΠΟΕΛ, ενώ απάντησε και σε όσους τον κατηγόρησαν κατά καιρούς ότι βγάζει χρήματα από τον ΑΠΟΕΛ.

Για να αντέξει στον προεδρικό θώκο τόσα πολλά χρόνια, «χρειάζεται να έχω έντερα 4-5 ατόμων, μετά από όλα αυτά που περάσαμε τα τελευταία χρόνια», όπως σημείωσε ο Πετρίδης. «Ο κόσμος διερωτάται, ακόμα και συνεργάτες μου, για το πώς κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με αυτές τις συνθήκες, τις δυσκολίες και το έντονο ανταγωνισμό. Βλέπετε, άλλαξαν άρδην τα δεδομένα στο κυπριακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Η φιλοσοφία μου είναι η εξής: θέλω πάντοτε να συμμετάσχω σε όλες τις αποφάσεις. Από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο, θέλω να ελέγχω, ακούω τους συνεργάτες μου και το προσωπικό. Φιλτράρω και παίρνω την τελική απόφαση. Είμαι ειλικρινής με όλους».

-Τι εννοείται;

«Κάποιοι συνεργάτες μου με κατηγορούν γιατί απαντώ σε όλους τα τηλεφωνήματα. Και στον πιο απλό ΑΠΟΕΛίστα που μπορεί να μένει στην Αμερική, θα του απαντήσω, θα τον ακούσω, θα πάρω τις απόψεις του και θα λειτουργήσω πάνω απ’ όλα για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Όχι για την φιλοδοξία μου, όχι για τον εαυτό μου, αλλά για την ομάδα. Θυσιαστήκαμε για τον ΑΠΟΕΛ, ιδίως τα τελευταία χρόνια. Παραμέλησα τα πάντα, κυρίως την οικογένειά μου για να λειτουργήσει ο ΑΠΟΕΛ όσο γίνεται πιο καλά. Είναι προσωπικό μου στοίχημα, ότι επί καιρό Πρόδρομου Πετρίδη δεν θα κινδυνεύσει σε τίποτα ο ΑΠΟΕΛ και νομίζω δικαιωνόμαστε».

Διαβάστε επίσης:

Μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας, καθώς θα δημοσιεύσει σταδιακά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal News» ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ήταν αποκαλυπτικός για όλα τα θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους. Το μήνυμα που δεν απάντησε στον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο Κβιλιτάια, ο Ντάλσιο, ο Βιγιαφάνιες, ο Μπεν και πολλά άλλα σε μία συνέντευξη που θα αφήσει αρκετό απόηχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ