aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ απάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη στις φήμες ότι «βγάζει χρήματα από τον ΑΠΟΕΛ»

Η απάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη στις φήμες ότι «βγάζει χρήματα από τον ΑΠΟΕΛ»

Αυθόρμητος, ήρεμος, αποκαλυπτικός και επικριτικός ήταν ο Πρόδρομος Πετρίδης στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal Νews» και τον Ανδρέα Μαύρο. Απάντησε σε όλα όσα αφορούν το χθες, το σήμερα και το αύριο του ΑΠΟΕΛ, ενώ απάντησε και σε όσους τον κατηγόρησαν κατά καιρούς ότι βγάζει χρήματα από τον ΑΠΟΕΛ.

«Ναι. Και ότι τρώμε λεφτά από τον ΑΠΟΕΛ. Όλα είναι ξεκάθαρα. Αυτά που γράφουν κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα της μίας παλάμης ούτε με αγγίζουν ούτε με ενδιαφέρουν. Κάποτε με ενοχλούσε τώρα επειδή ξέρω και είδα τι έργο έγινε τα τελευταία χρόνια στο οικονομικό και φάνηκαν ποιοι… συντήρησαν τον ΑΠΟΕΛ, νομίζω έκαψαν αρκετοί τις κακολογίες τους», ήταν η σχετική απάντηση.

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη Πετρίδη στο «Goal»: «Πρέπει να ντρέπονται…»

Μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας, καθώς θα δημοσιεύσει σταδιακά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal News» ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ήταν αποκαλυπτικός για όλα τα θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους. Το μήνυμα που δεν απάντησε στον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο Κβιλιτάια, ο Ντάλσιο, ο Βιγιαφάνιες, ο Μπεν και πολλά άλλα σε μία συνέντευξη που θα αφήσει αρκετό απόηχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ