aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπηχτή Πετρίδη στο «Goal»: «Όταν τους επιχορηγούσα ταξίδια ήταν ωραίοι και ήταν καλός ο Πρόδρομος!»

Μπηχτή Πετρίδη στο «Goal»: «Όταν τους επιχορηγούσα ταξίδια ήταν ωραίοι και ήταν καλός ο Πρόδρομος!»

Έντονος και επικριτικός ήταν ο Πρόδρομος Πετρίδης στη συνέντευξη του στο «Goal» όταν η συζήτηση πήγε στην πορεία διαμαρτυρίας τον Μάιο του 2021, το περιβόητο «Μάκης Άουτ», όπου διαμαρτυρόμενοι ΑΠΟΕΛίστες τάχθηκαν ενάντια στην παραμονή του Πρόδρομου Πετρίδη στην Εταιρεία. Και εκεί, ξέσπασε: «Ήρθαν και εδώ πορεία κάποια άτομα τα οποία πρέπει να ντρέπονται να μιλούν. Όταν ήθελαν να πηγαίνουν δωρεάν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ο Πρόδρομος τους επιχορηγούσε και πήγαιναν, ήταν ωραίοι και ήταν καλός ο Πρόδρομος. Τώρα δεν τους αρέσει τα τελευταία χρόνια γιατί θέλουν να κάνουν το δικό της ή ήθελαν να αλλάξει η διοίκηση. Δεν με αγγίζουν πλέον», είπε επικριτικό και αυστηρό ύφος ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

Μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας, καθώς θα δημοσιεύσει σταδιακά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal News» ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ήταν αποκαλυπτικός για όλα τα θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους. Το μήνυμα που δεν απάντησε στον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο Κβιλιτάια, ο Ντάλσιο, ο Βιγιαφάνιες, ο Μπεν και πολλά άλλα σε μία συνέντευξη που θα αφήσει αρκετό απόηχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ