aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλύψεις Πετρίδη στο «Goal»: «Δεν έγινε πρόταση στον Βιγιαφάνιες, θα μείνει ο Μπεν»

Αποκαλύψεις Πετρίδη στο «Goal»: «Δεν έγινε πρόταση στον Βιγιαφάνιες, θα μείνει ο Μπεν»

Την αποκάλυψη πως δεν έγινε πρόταση στον Λούκας Βιγιαφάνιες, έκανε ο Πρόδρομος Πετρίδης, σε αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal News».

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δήλωσε πως κοιτάζουν για ενίσχυση με καλύτερο ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, εντούτοις σημείωσε πως βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Αργεντινό μέσο.

«Περίμενα περισσότερα από τον Βιγιαφάνιες. Το ομολογώ ότι κοιτάζουμε για καλύτερο ποδοσφαιριστή στη θέση του. Ο Βιγιαφάνιες θέλει να μείνει και του είπα να περιμένει. Δεν έγινε πρόταση στον παίκτη ωστόσο είμαστε σε επικοινωνία», ήταν η σχετική τοποθέτηση από τον διοικητικό ηγέτη του ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά τον Ντάλσιο, ο Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε χαρτί και καλαμάρι τα οικονομικά δεδομένα που αφορούν την περίπτωση του διεθνούς με τη Γουινέα Μπισάου μέσου.

«Τον φέραμε από τον Ιωνικό, όπου λάμβανε 80.000 ευρώ. Έπαιρνε στον ΑΠΟΕΛ 180.000 ευρώ και τού κάναμε διπλάσια προσφορά. Είχαμε πρόταση τον Ιανουάριο για να τον πωλήσουμε της τάξεως του 1 εκατομμυρίου και δεν τον δώσαμε γιατί έβαλα πάνω από όλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρά τις πάρα πολλές δυσκολίες στο οικονομικό δεν τον δώσαμε».

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών αποκάλυψε, επίσης, ότι θα μείνει στην ομάδα ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο και μάλιστα διαβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

«Θα μπει στην ομάδα.  Έχει συμβόλαιο και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Προπονείται κανονικά από τον Ιανουάριο, αλλά δεν υπήρχε χώρος να τον γράψουμε. Ο Μπεν μένει. Εάν έφευγε ο Σαρφό τον Ιανουάριο, ο Μπεν όχι μόνο θα εγγραφόταν, αλλά θα έπαιζε».

Διαβάστε επίσης:

Μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας, καθώς θα δημοσιεύσει σταδιακά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal News» ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ήταν αποκαλυπτικός για όλα τα θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους. Το μήνυμα που δεν απάντησε στον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο Κβιλιτάια, ο Ντάλσιο, ο Βιγιαφάνιες, ο Μπεν, το οικονομικό, το VAR, η διαιτησία και πολλά άλλα σε μία συνέντευξη που θα αφήσει αρκετό απόηχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ