aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝεόφυτος Μιχαήλ: Αφανής ήρωας, κορυφαίος και ΠΑΣάς ο κίπερ του ΑΠΟΕΛ (vid)

Νεόφυτος Μιχαήλ: Αφανής ήρωας, κορυφαίος και ΠΑΣάς ο κίπερ του ΑΠΟΕΛ (vid)

Δεν υπολογίζεται ως βασικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στις έξι συμμετοχές (δύο στο πρωτάθλημα, τέσσερις στο κύπελλο) που είχε μέχρι στιγμής, ήταν σταθερότατος και σε κάποιες στιγμές οι αποκρούσεις του είχαν καθοριστική έκβαση.

Χθες, η ομάδα του Κύπριου κίπερ του ΑΠΟΕΛ, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, αγωνίστηκε απέναντι στον Παναιτωλικό και ο Μιχαήλ ήταν βασικός. Ο Γιάννης Πετράκης έκανε την έκπληξη εμπιστευόμενος τον 25χρονο κίπερ στα γκολπόστ αντί του Μάρκου Βελλίδη.

Ο Μιχαήλ, στη δεύτερη συμμετοχή του στη Super League τον δικαίωσε απόλυτα, καθώς ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την ήττα με 0-1. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε τη μία επέμβαση μετά την άλλη. Χωρίς αυτόν, οι Γιαννιώτες θα είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ αρκετά νωρίτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ