aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ νέα βελτιωμένη έκδοση του Στάθη

Η νέα βελτιωμένη έκδοση του Στάθη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ένας Στάθης να τον πιεις στο ποτήρι! Ένας Στάθης «έφηβος», με ωριμότητα τριαντάρη! Απόλυτα δικαιολογημένο και το «standing ovation» τη στιγμή της αλλαγής του (μπήκε ο Φαρίας), αφού ο 34χρονος άσος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΑΠΟΕΛ και ο μόνος που τον ξεπέρασε ήταν ο Χάρι Κέιν!

Ο Αλωνεύτης πρόσθεσε άλλο ένα «μεγάλο» παιγνίδι στο ενεργητικό του και έδειξε πως μοιάζει με το παλιό καλό κρασί, που η αξία και η ποιότητά του μεγαλώνει με τον χρόνο. Όπως είπε και ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων, Νεκτάριος Πετεβίνος, «ο Στάθης δεν έχει να αποδείξει τίποτα, γιατί πολύ απλά είναι ο Αλωνεύτης».

Ό,τι είχε να αποδείξει το απέδειξε στα 15 και βάλε χρόνια καριέρας που έχει. Αυτό που κάνει τώρα, για πολλούς μοιάζει φοβερό και τρομερό, στην πραγματικότητα όμως εκείνο που συμβαίνει είναι πως ο Στάθης συνδυάζει πλέον το αστείρευτο ταλέντο του, με την εμπειρία, την ωριμότητα και τις παραστάσεις των προηγούμενων χρόνων, από τη συμμετοχή του σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται δηλαδή για την καινούργια βελτιωμένη έκδοση του Στάθη στα 34 του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ