aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΓκέντσογλου: Ανανέωσε «χρυσό» συμβόλαιο με Αλ Αντάλαχ, €900.000 μισθό!

Γκέντσογλου: Ανανέωσε «χρυσό» συμβόλαιο με Αλ Αντάλαχ, €900.000 μισθό!

Τη φανέλα της Αλ Ανταλάχ από τη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει να φορά ο Σάββας Γκέντσογλου μέχρι το 2021. Ο 29χρονος Έλληνας μέσος, πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ ανανέωσε με την αραβική ομάδα για ένα ακόμη χρόνο. Μάλιστα το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε είναι και το καλύτερο της καριέρας του, αποφέροντας ετήσιες απολαβές ύψους 1.000.000 δολαρίων (900.000 ευρώ). 

Σε δύσκολες λόγω κορονοϊού και επιπτώσεων αυτού στο ποδόσφαιρο εποχές η Αλ Ανταλάχ έδειξε εμπιστοσύνη στον Σάββα Γκέντσογλου. Οι Σαουδάραβες είχαν βάλει όρο ότι θα ανανεωνόταν το συμβόλαιο με τον Έλληνα μέσο σε περίπτωση που η ομάδα παρέμενε στην πρώτη κατηγορία.

Έλαβαν, ωστόσο, την απόφαση να προχωρήσουν στην ανανέωση πρόωρα (το πρωτάθλημα έχει διακοπεί, η δράση θα επιστρέψει στις 5 Αυγούστου και η Αλ Αντάλαχ δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή – βρίσκεται στην τελευταία θέση και συνεχίζει να παλεύει) λόγω των εξαιρετικών του επιδόσεων.

O Γκέντσογλου βρίσκεται ήδη στη Σαουδική Αραβία. Στο παρελθόν, πλην του ΑΠΟΕΛ, έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Εργοτέλη, Μπάρι και Χάιντουκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ