aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει μέχρι το 2019!

Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει μέχρι το 2019!

Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις με τον Ούρκο Πάρντο, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τα βρήκε αργά το απόγευμα μαζί του (2+1 χρόνια), οπότε ένα βαρυσήμαντο κεφάλαιο που αφορά στις ανανεώσεις συμβολαίων έκλεισε ιδανικά για τον σύλλογο.

Πρόκειται ομολογουμένως για μιαν ευχάριστη εξέλιξη στους πρωταθλητές, καθώς οι ικανότητες του Πάρντο δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες της τελευταίας πενταετίας, καταγράφοντας στο ενεργητικό του δεκάδες σωτήριες επεμβάσεις, οι οποίες έσπρωξαν την ομάδα προς την υλοποίηση σημαντικών στόχων σε κάθε αγωνιστική περίοδο.

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά. Αρχικώς, προχθές προέκυψε διαφορά τόσο στο οικονομικό όσο και στη χρονική διάρκεια, κάτι που καθιστούσε αβέβαιο το μέλλον του στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Ο 33χρονος ξαναζύγισε τα δεδομένα και προσπαθούσε μέσω του εκπροσώπου του να διασφαλίσει κάποια πράγματα. Εκτός από το ποσό που θα πιστώνεται κάθε μήνα στον τραπεζικό του λογαριασμό, σημείο που προέκυπτε μια σημαντική διαφορά, ο Πάρντο απαιτούσε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, το οποίο προφανώς έκρινε πως μάλλον θα είναι και το τελευταίο στην καριέρα του.

Η διοίκηση Πετρίδη, πέρα από το γεγονός πως αδυνατούσε να ανεβάσει αισθητά την προσφορά της, επέμενε στη χρονική διάρκεια. Δηλαδή, διαπραγματευόταν για συνεργασία δύο χρόνων, προσμετρώντας ασφαλώς και την ηλικία του.

Παραλλήλως, οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ διαμήνυσαν στον Ούρκο ότι στον σύλλογο είναι ευχαριστημένοι από την προσφορά του, υπολογίζουν σε αυτόν, φτάνει και ο ίδιος να έβαζε νερό στο κρασί του, υποχωρώντας από τις (νέες) αξιώσεις του. Κάτι που έγινε.

Έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις και παραλλήλως, στον ΑΠΟΕΛ έβαλαν υποσημείωση στο συμβόλαιό του, η οποία αναφέρει πως συμπληρώνοντας ένα ποσοστό συμμετοχών, αυτομάτως η συνεργασία του με τον σύλλογο θα ανανεωθεί και για τρίτη σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, βρέθηκε η χρυσή τομή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ