aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βρε, βρε «καλώς τον, κι ας άργησε»!

ΑΠΟΕΛ: Βρε, βρε «καλώς τον, κι ας άργησε»!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

«Καλώς τον, κι ας άργησε»! Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν στον ΑΠΟΕΛ όταν είδαν τον Μούσα Αλ Τάαμαρι να κάνει πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και να οδηγεί την ομάδα του σε μία εύκολη νίκη όπως εξελίχθηκε αυτή με την Πάφο (3-0, ΓΣΠ).

Ο Ιορδανός άσος θύμισε τον ποδοσφαιριστή που απολαύσαμε πέρσι, με ασιστ και γκολ πήρε από το χεράκι τους γαλαζοκίτρινους, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να ανεβάσει στροφές ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας που θα έχει η ομάδα του Ντολ στις εγχώριες αλλά και ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ντε Βινσέντι: «Δεν ξέχασα το ποδόσφαιρο, σέβομαι τις αποφάσεις του Ντολ»

Το ανέβασμα στην απόδοση του Αλ Τάαμαρι και η ταυτόχρονη επιστροφή του Ντε Βινσέντι σκόρπισε χαμόγελα και ικανοποίηση στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, καθώς οι δύο τους αποτελούν βαρόμετρο για τη φετινή παρουσία των γαλαζοκίτρινων. Μάλιστα, αυτό έγινε στη κατάλληλη στιγμή, καθότι ακολουθεί δύσκολη εβδομάδα με το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ να αποτελεί σημείο «κλειδί» για την επόμενη μέρα στον Αρχάγγελο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Επιστροφές! Σύνθημα ξανά ο Τάαμαρι, επανεμφανίστηκε ο Ντε Βινσέντι

Μέσα σε όλα όμως έρχεται και καπάκι το ντέρμπι με την… δυνατή όπως δείχνει στο γήπεδο Ομόνοια, εκεί που θα πρέπει ο Τάαμαρι να… τραβήξει και πάλι το κουπί. Βέβαια, όλα αυτά στα χαρτιά, καθώς ο Ιορδανός θα πρέπει να αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο πως βρήκε ξανά τη χαμένη του αυτοπεποίθηση…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ