aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επιστροφές! Σύνθημα ξανά ο Τάαμαρι, επανεμφανίστηκε ο Ντε Βινσέντι

ΑΠΟΕΛ: Επιστροφές! Σύνθημα ξανά ο Τάαμαρι, επανεμφανίστηκε ο Ντε Βινσέντι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Επέστρεψαν στο ψεσινό νικηφόρο 3-0 του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Πάφος FC ο Τομάς ντε Βινσέντι, μετά από δύο μήνες και τέσσερις ημέρες, στη δράση (με ενθαρρυντική εμφάνιση), ο Μούσα Αλ Τάαμαρι σε… υψηλές πτήσεις, οι γαλαζοκίτρινοι στις νίκες έπειτα από δύο ισοπαλίες (ΑΕΚ 0-0, Απόλλων 1-1) και το χειροκρότημα των οπαδών τους μετά από καιρό για την εμφάνιση!

Έτσι, θα πετάξουν με τις ιδανικότερες συνθήκες για το κρίσιμο ματς με την Ντουντελάνζ (28/11) στο Λουξεμβούργο. Η αναμέτρηση στο ΓΣΠ κρίθηκε στην ουσία που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Ντολ, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στην πρώτη ευκαιρία τους με τον Χαλένιους, ο οποίος αξιοποίησε με διαγώνιο σουτ στο 8’ την πάσα του Αλ Τάαμαρι. Έπειτα, σε διάστημα που οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι, ο Ιορδανός σκόραρε στο 38’ με σουτ.

Οι γαλάζιοι, αντιθέτως, δεν αντέγραψαν τους γηπεδούχους στα ποσοστά ευστοχίας, με σημεία αναφοράς τις ακόλουθες φάσεις: Στην πρώτη καλή στιγμή τους ατύχησαν στο 27’, όταν ο Νέμετς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ δεν κατάφεραν να μειώσουν στο 43’ με σουτ του Φιλιώτη.

Διαβάστε επίσης: Το «γνώθι σ’ αυτόν» του Τάαμαρι που… αλλάζει τον ΑΠΟΕΛ

Διαφορετική, όμως, ήταν η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι πρωτευουσιάνοι μπήκαν σαφέστατα βελτιωμένοι στο γήπεδο και κυριάρχησαν ολοκληρωτικά. Το τρίτο γκολ… μύριζε για τα καλά και ήρθε στο 58’, με τον Βούγιαντιν Σάβιτς να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ούρος Μάτιτς.

Διαβάστε επίσης: Ντε Βινσέντι: «Είναι υποχρέωσή μας. Το πιο σημαντικό της χρονιάς»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ