aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Θόλωσε το τοπίο η οικονομική διαφορά Πουλλαΐδη – ενδιαφερομένων

Ανόρθωση: Θόλωσε το τοπίο η οικονομική διαφορά Πουλλαΐδη – ενδιαφερομένων

Θολό παραμένει το τοπίο για την επόμενη ημέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσης, περίπου 24 ώρες πριν την Εκλογική Γενική Συνέλευση της εταιρείας. Η συνάντηση των ενδιαφερομένων για την ποδοσφαιρική εταιρεία της «Κυρίας» με τον Χρίστο Πουλλαΐδη, όχι μόνο δεν έβγαλε άσπρο καπνό, αλλά φανέρωσε τεράστια εμπόδια.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης, επανέλαβε όσα είπε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου. Δηλαδή, ότι θα σταθεί σύμμαχος της νέας προσπάθειας και δεσμεύτηκε να προσφέρει ένα σημαντικό ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι επιφανείς φίλοι της Ανόρθωσης, διαμήνυσαν στον μεγαλομέτοχο την ανάγκη όχι μόνο ν’ αποτελέσει μέρος του πλάνου πολυμετοχικής διοίκησης, αλλά να αναλάβει οικονομικά ένα μεγάλο κονδύλι για την έκρυθμη λειτουργία της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι υπάρχει σημαντική διαφορά στο ποσό που προτίθεται να προσφέρει ετησίως ο Χρίστος Πουλλαΐδης σε σχέση με αυτό που προσδοκεί η ομάδα επιχειρηματικών από τον μεγαλομέτοχο. Γεγονός που «κολλά» τις διαδικασίες και δημιουργεί ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι. Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές και όλα τα ενδεχόμενα πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ