aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η λογική της ενδεκάδας τελικού

Ομόνοια: Η λογική της ενδεκάδας τελικού

Ο Αναστασίου δεν θέλησε να κρατήσει τους βασικούς παίκτες της Ομόνοιας για μεγάλο διάστημα σε απραξία

Πολλούς ξάφνιασε η ενδεκάδα που παρουσίασε ο Γιάννης Αναστασίου στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Παρόλο που το ματς ήταν απέναντι στην αντίπαλο της Ομόνοιας στον τελικό, ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλησε να δώσει φανέλα βασικού στους ποδοσφαιριστές που προορίζει για τον τελικό κυπέλλου της 18ης Μαΐου.

Δεν δίστασε να το κάνει, παρόλο που ελλόχευε ο κίνδυνος τραυματισμού. Γιατί ο Αναστασίου προσέγγισε με αυτό τον τρόπο το προχθεσινό ματς; Ξεκάθαρα για να διατηρήσει τους παίκτες του σε ετοιμότητα και εγρήγορση, καθώς προηγήθηκε η διακοπή του Πάσχα και δεν θα μπορούσε να τους αφήσει για μεγάλο διάστημα σε απραξία.

Οι πράσινοι, πλέον, επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στο καθοριστικό παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου. Το βλέμμα είναι στους Στεπίνσκι και Φαμπιάνο. Αν και μέχρι τότε υπάρχει δρόμος, ο Πολωνός επιθετικός αναμένεται να είναι διαθέσιμος, ενώ για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα θα ξεκαθαρίσει μεσοβδόμαδα.

Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αντίπαλος και πάλι η Πάφος FC, αλλά εντελώς διαφορετική η προσέγγιση και η ένταση που θα βγάλει το «τριφύλλι», σε μα προσπάθεια να στεφθεί για τρίτη διαδοχική σεζόν κυπελλούχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ