aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μεγάλη αγωνία σε διπλό ταμπλό

ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη αγωνία σε διπλό ταμπλό

Αντίστροφη μέτρηση στον ΑΠΟΕΛ για την εξαγγελία του γηπέδου και του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση με το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την ΑΕΚ, αλλά ταυτόχρονα και για την ιστορική ημέρα της εξαγγελίας του ιδιόκτητου γηπέδου του. Την Παρασκευή στο Hilton Nicosia στις 11:00, η γαλαζοκίτρινη οικογένεια, οι διοικήσεις του Σωματείου και Εταιρείας, μαζί με τον βασικό επενδυτή, Κωνσταντίνο Ιορδάνου, θα δώσουν λεπτομέρειες για το μεγάλο όνειρο του κάθε ΑΠΟΕΛίστα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όλο έργο θα γίνει στην Κοκκινοτριμιθιά σε μια πολύ μεγάλη έκταση. Ο πρώτος σχεδιασμός περιλαμβάνει την ανέγερση γηπέδου 15.000 θέσεων, με προοπτική για επέκταση σε δεύτερη φάση. Ο κ. Κωνσταντίνος Ιορδάνου, ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος στις Ηνωμένες πολιτείες, εξέφρασε την πρόθεσή του να βοηθήσει ως επενδυτής του έργου, ωστόσο, κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει ενεργότερη συμμετοχή του στα διοικητικά της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Εν τω μεταξύ, οι γαλαζοκίτρινοι μπορούν να προσδοκούν σε κάποια έσοδα από την τελική φάση του Euro 2024. Οι Ντβάλι και Κβιλιτάια (το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι) αγωνίστηκαν στο προχθεσινό θρίλερ στην Τιφλίδα, όπου η Γεωργία εξασφάλισε την πρόκριση και αναμένεται να δώσουν το «παρών» τους στα γήπεδα της Γερμανίας. Το ίδιο ισχύει και για τον τερματοφύλακα της εθνικής Σλοβενίας Βιντ Μπέλετς κι έτσι υπολογίζεται ότι θα μπει στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ ένα σεβαστό ποσό, το οποίο ενδέχεται να ξεπεράσει τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Κβιλιτάια, Ντβάλι επιστρέφουν τρισευτυχισμένοι στο Αθλητικό Κέντρο «Αρχάγγελος», αφού η Γεωργία θα δώσει το «παρών» της σε τελική φάση Euro για πρώτη φορά, ενώ χαρούμενος είναι και ο Μπέλετς (ήταν στον πάγκο, αφού αγωνίστηκε ο Όμπλακ), επειδή η Σλοβενία νίκησε σε φιλικό την Πορτογαλία με 2-0. Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα δουλέψει με όλους τους παίκτες του ρόστερ, για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ, στη Λάρνακα. Η πολλή δουλειά, βέβαια, έχει γίνει εδώ και αρκετές ημέρες με τους… παρόντες, αλλά οι τελευταίες «πινελιές» θα βγάλουν και την ενδεκάδα που θα κληθεί να εξασφαλίσει το «διπλό». Ένα αποτέλεσμα που θα σπρώξει ακόμη περισσότερο τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ