aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δέχτηκε πενταπλάσιες τελικές στον στόχο απ' όσες συνηθίζει

ΑΠΟΕΛ: Δέχτηκε πενταπλάσιες τελικές στον στόχο απ’ όσες συνηθίζει

Ο ΑΠΟΕΛ μέχρι και πριν το χθεσινό ντέρμπι με τον Άρη επέτρεπαν στον αντίπαλο κατά μέσο όρο μόλις 2.4 τελικές προσπάθειες στην εστία ανά παιχνίδι. Διόλου τυχαίο, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι διατηρούν την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος με 18 γκολ παθητικό.

Χθες, όμως, υστέρησαν σημαντικά στην άμυνα. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και πριν την αποβολή του Πέτροβιτς, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όπως βέβαια και προς το τέλος του ματς. Είναι χαρακτηριστικό πως, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» τελείωσε την αναμέτρηση έχοντας 17 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 11 στον στόχο.

Περίπου πενταπλάσιες απ’ όσες δεχόταν η ομάδα του Σα Πίντο στα προηγούμενα 28 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Μπέλετς ήταν ο κορυφαίος του ΑΠΟΕΛ και αυτός που κράτησε το σκορ χαμηλά, κυρίως με τις επεμβάσεις του στις ευκαιρίες των Μαγιαμπέλα (25’) και Μόντνορ (82’).

Δεδομένα ωστόσο, οι πολλές ευκαιρίες που δέχτηκε ο ΑΠΟΕΛ προβλημάτισαν τον Σα Πίντο, ο οποίος ελπίζει πως το χθεσινό κακό αμυντικά ματς θα αποτελέσει απλά μια παρένθεση ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ