aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Λαΐφης αποκάλυψε την ομάδα που θέλει να αγωνίζεται

Ο Λαΐφης αποκάλυψε την ομάδα που θέλει να αγωνίζεται

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης μίλησε σήμερα το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στη Σταντάρ, στην προσωπική του απόδοση και αποκάλυψε για το που θέλει να συνεχίσει στο μέλλον του.

Για την πρόκριση της Σταντάρ στον τελικό του Κυπέλλου: Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου, η ομάδα στα τελευταία ματς πάει πολύ καλά. Οι οπαδοί είναι χαρούμενοι, τώρα στον τελικό θα είναι απίστευτη εμπειρία για εμένα και ανυπομονώ. Θα αντιμετωπίσουμε την Γκενκ, δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις, οι ομάδες θα τα δώσουν όλα. Εμείς από τη μεριά μας πιστεύουμε ότι θα φέρουμε το τρόπαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κερδισμένη και η Ανόρθωση από το deal για Λαΐφη

Για το πώς πάνε τα πράγματα στη Σταντάρ: Είμαι πιο καλά από ποτέ, αγωνίζομαι και αυτό είναι σημαντικό. Καταλαβαίνω και εγώ ότι γίνομαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι.

Αν είναι έτοιμος να κάνει το άλμα: Είμαι πανέτοιμος και αν έρθει πρόταση είμαι έτοιμος να πάω σε ανώτερο πρωτάθλημα.

Για τις διαφορές στο παιχνίδι του σε Κύπρο και Βέλγιο: Ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος, μόλις πάρω την μπάλα θα παίξω με δύο επαφές. Σίγουρα στον δεύτερο χρόνο προσαρμόστηκα πιο καλά και θέλω να γίνομαι καλύτερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τριπλό ιταλικό ενδιαφέρον για τον Λαΐφη!

Για το μέλλον του: Αρχίζω και το σκέφτομαι σιγά-σιγά. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αν πάω πίσω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά στη Σταντάρ είναι πολύ καλά τα πράγματα, αλλά θα προτιμούσα να μείνω εδώ. Είναι μια καλή αρχή το Βέλγιο, είναι στο κέντρο της Ευρώπης.

Για τη θέση της Σταντάρ: Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, το ξέρω και εγώ. Είμαι προσηλωμένος στην ομάδα, μιλήσαμε με τη διοίκηση, αλλά είναι θετικοί να με αγοράσουν. Πιστεύω θα γίνει αυτό, αλλά θα δείξει.

Για το που θέλει να αγωνιστεί: Επιθυμία μου είναι το ισπανικό ή το ιταλικό. Είναι πιο κοντά στο δικό μου στυλ.

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και αυτό είναι πολύ καλό για την Κύπρο. Έχουμε να δούμε, είναι νωρίς ακόμη για προβλέψεις, αλλά νομίζω ότι φαβορί είναι ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων.

Για την Ανόρθωση: Η Ανόρθωση φέτος είναι πιο καλά από ποτέ, είναι υγιές το κλίμα στην ομάδα, παίρνει νίκες, πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη, δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη να ζητάς κάτι άλλο. Για μένα μπορεί για το πρωτάθλημα αν και είναι δύσκολο. Έχω επαφή με τον Μακρή, περιμένει την ευκαιρία του, πρέπει να έχει υπομονή να δουλεύει και θα έρθει η σειρά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ