aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Βαρόμετρο ονόματι… Σέρχιο Τεχέρα

Ανόρθωση: Βαρόμετρο ονόματι… Σέρχιο Τεχέρα

Ένας από τους βασικούς κρίκους στην πορεία της Ανόρθωσης στην τρέχουσα σεζόν είναι αναμφίβολα και ο Σέρχιο Τεχέρα. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έχουν αναδείξει σε βαρόμετρο για την ομάδα, ενώ με τις ηγετικές του ικανότητες φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όπως σε πολλά παιχνίδια, έτσι και στο Στάδιο «Αλφαμέγα» κόντρα στον Απόλλωνα, ο Ισπανός μέσος ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου.

Με την μπάλα στα πόδια προσφέρει ηρεμία, ενώ οι μεταβιβάσεις του προσφέρουν λύσεις. Από δική του μπαλιά προήλθε το γκολ του Γκασαμά, ενώ όλοι στην κυανόλευκη οικογένεια πίνουν νερό στ’ όνομά του. Για τον Νταβίδ Γκαγέγο είναι ο «πολυτιμότερος» συνεργάτης του εντός γηπέδου, ο κόσμος τον αποθεώνει, ενώ η διοίκηση κύλησε το νερό στ’ αυλάκι για την ανανέωση του συμβολαίου του. Στα 33 του χρόνια, ο Τεχέρα, δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει και στο μέλλον.

Η «Κυρία» μπαίνει σήμερα στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Νταβιδ Γκαγιέγο θα… μετρήσει παρόντες για να βρει αντίδοτο στις απανωτές αναποδιές. Οι απουσίες των Σάλβα Φερέρ και Φραν Γκαρσία θα φέρουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά ο Ισπανός τεχνικός πρέπει να έχει συνηθίσει. Θα απουσιάζουν σίγουρα οι Γκερέρο, Αρτυματάς, Φερέρ και Γκαρσία, ενώ δεν προλαβαίνει ο Μιχάλης Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ