aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η πέμπτη αποτυχημένη απόπειρα σε οκτώ μήνες!

Ανόρθωση: Η πέμπτη αποτυχημένη απόπειρα σε οκτώ μήνες!

Σταθερότητα και συνέπεια… αγνοούνται στην Ανόρθωση τους τελευταίους πολλούς μήνες. Τα σκαμπανεβάσματα έχουν γίνει συνήθεια για την «Κυρία» που αδυνατεί να πανηγυρίσει δεύτερο σερί τρίποντο από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, τελευταία φορά που η προσφυγική ομάδα νίκησε σε διαδοχικά ματς πρωταθλήματος ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε επικρατήσει των Άρη, Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ.

Η ήττα (0-2) από την Ομόνοια τη Δευτέρα αποτέλεσε την πέμπτη αποτυχημένη απόπειρα της Ανόρθωσης, έκτοτε, να «κολλήσει» δεύτερη νίκη (είχε προηγηθεί το 3-0 επί της Δόξας). Άλλες τέσσερις φορές, τους τελευταίους περίπου οκτώ μήνες, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν κατόρθωσε να προσθέσει διαδοχικά τρίποντα στο σακούλι (δύο κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και ισάριθμες στην τρέχουσα).

Όσον αφορά την αγωνιστική περίοδο 2021-22, τις νίκες απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC ακολούθησαν οι ισοπαλίες κόντρα σε Άρη και τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας αντίστοιχα. Φέτος, μετά τις εκτός έδρας νίκες επί Ολυμπιακού και Καρμιώτισσας, οι κυανόλευκοι γνώρισαν την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και έμειναν στην ισοπαλία με τον Ακρίτα.

Το κακό ξεκίνημα της Ανόρθωσης στη σεζόν την έχει αφήσει πολύ πίσω αναφορικά με τους στόχους που τέθηκαν, έχοντας μόλις 11 βαθμούς. Προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ο Τσίσκο Μουνιόθ και οι παίκτες του έχουν ανάγκη από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, όσο δύσκολο και αν μοιάζει το πρόγραμμα της προσφυγικής ομάδας τις επόμενες αγωνιστικές κόντρα σε Νέα Σαλαμίνα (εντός), Πάφος FC (εκτός), ΑΕΛ (εκτός) και Άρη (εντός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ