aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Μια πόλη περιμένει να ξεδιψάσει!

ΑΕΚ: Μια πόλη περιμένει να ξεδιψάσει!

Η ΑΕΚ τόσο κοντά στην πηγή για να πιει νερό δεν βρέθηκε ποτέ στο παρελθόν.

Τόσο κοντά, να διεκδικεί τον τίτλο πρωταθλήματος στο τελευταίο παιχνίδι, δεν βρέθηκε ποτέ στο παρελθόν η ΑΕΚ. Κάποιες σεζόν τα προηγούμενα χρόνια, οι Λαρνακείς διεκδίκησαν και πάλι τη διάκριση, αλλά έμειναν πολύ πιο νωρίς μακριά από τον στόχο τους. Φέτος, είναι αλλιώς. Είναι ισόβαθμοί με τον ΑΠΟΕΛ και με νίκη την τελευταία αγωνιστική θα σηκώσουν το τρόπαιο! Ναι, τόσο κοντά! Μια πόλη περιμένει να ξεδιψάσει. Η ΑΕΚ βρίσκεται μπροστά στην πηγή και είναι έτοιμη να πιει νερό για να ξεδιψάσει. Μπορεί; Την απάντηση την έχει ο Μπεν Σιμόν και οι παίκτες του, την οποία καλούνται να τη δώσουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου. Με πρώτη φετινή νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, ανοίγουν σαμπάνιες και γράφουν Ιστορία!

Η ΑΕΚ, παίζοντας μπροστά σε γεμάτο γήπεδο από αντίπαλους οπαδούς, θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να ελπίζει στην επιτυχία. Το μηδέν παθητικό μπορεί να αποτελέσει τον οδηγό για επίτευξη του στόχου της, όμως επιβάλλεται να σκοράρει. Πρόκειται για παιχνίδι τακτικής και υπομονής. Ο Μπεν Σιμόν ετοιμάζει την ομάδα του και τακτικά και ψυχολογικά, ώστε οι παίκτες του να έχουν την απάντηση στην όποια κατάσταση δημιουργηθεί στην εξέλιξη του αγώνα.

Μετά το διήμερο ρεπό, οι κιτρινοπράσινοι επιστρέφουν στις προπονήσεις και φουλάρουν για τον τελικό πρωταθλήματος. Οι Λέντες και Λόπες θα ανεβάσουν ρυθμό και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα είναι διαθέσιμοι. Άρα η ΑΕΚ πάει στον κρισιμότερο αγώνα της ιστορίας της με γεμάτη τη φαρέτρα και αποφασισμένη να στείλει στους επτά ουρανούς τους οπαδούς της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ