aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δέκα χρόνια μετά, φορώντας πάλι τριφύλλι!

Ομόνοια: Δέκα χρόνια μετά, φορώντας πάλι τριφύλλι!

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να πανηγυρίσει δεύτερο κύπελλο στην προπονητική καριέρα του, μετά απ’ αυτό της σεζόν 2013-14 με τον Παναθηναϊκό

Η Ομόνοια βρίσκεται σε τελικό κυπέλλου για τρίτη διαδοχική σεζόν και 24η συνολικά στην ιστορία της, μετρώντας 16 κατακτήσεις. Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να την οδηγήσει στην 17η κούπα και δεύτερη για τον ίδιο στην προπονητική καριέρα του. Η πρώτη φορά για τον Ελλαδίτη τεχνικό ήταν ακριβώς πριν μια δεκαετία, τη σεζόν 2013-14, πανηγυρίζοντας το κύπελλο φορώντας και πάλι τριφύλλι, αυτό του Παναθηναϊκού (4-1 τον ΠΑΟΚ). Τεράστια, λοιπόν, η πρόκληση και για τον Αναστασίου στον τελικό της 18ης Μαΐου με αντίπαλο την Πάφος FC στο ΓΣΠ.

Ο 51χρονος τεχνικός, που έχει και την καλύτερη βαθμολογική επίδοση στην καριέρα του στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Ομόνοιας (μέσος όρος 2,17 σε 12 αγώνες), θέλει να κλείσει ιδανικά τη σεζόν μ’ ένα τρόπαιο. Μάλιστα, σε μια περίοδο στην Ομόνοια που εργάζεται με ειδικές συνθήκες, ως υπηρεσιακός προπονητής, αφού γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα είναι στον πάγκο μέχρι το τέλος της περιόδου και ακολούθως θα καλύψει τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού.

Οι πράσινοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό. Ο Αναστασίου θα ετοιμάσει το πλάνο για το ματς πρωταθλήματος με την Πάφος FC το προσεχές Σάββατο, έχοντας κατά νου τον τελικό. Άρα, οι αποφάσεις του για τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα θα γίνουν αναλόγως του τι σκέφτεται για το μεγάλο παιχνίδι της 18ης Μαΐου. Η κατάσταση των Φαμπιάνο και Λανγκ θα αξιολογείται καθημερινά, αισιοδοξώντας ότι θα είναι διαθέσιμοι στον τελικό κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ