aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση/Επίσημο: Παρελθόν ο Σίσκο Μουνιόθ

Ανόρθωση/Επίσημο: Παρελθόν ο Σίσκο Μουνιόθ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης αποτελεί ο Σίσκο Μουνιόθ. Η απόφαση που πάρθηκε στην αποψινή πολύωρη συνεδρία είναι όπως ο Ισπανός προπονητής αποχωρήσει. Το χαστούκι από τον Ακρίτα στην Πάφο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όντας η τέταρτη ήττα στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις για την «Κυρία.

Οι ιθύνοντες της προσφυγικής ομάδας είχαν συνάντηση με τον Μουνιόθ, μετά συνήλθε το Δ.Σ. και αφού ζυγίστηκαν τα δεδομένα αποφασίσθηκε ότι επιβάλλεται να προκύψει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Ισπανός τεχνικός, παρά την πίστωση χρόνου, δεν κατάφερε να βελτιώσει τις επιδόσεις της Ανόρθωσης.

Εφτά ήττες, δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες είναι ο εφιαλτικός απολογισμός του 42χρονου προπονητή, στην τρίμηνη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας της Αμμοχώστου.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Ενημερώθηκε ο προπονητής κ. Xisco Munoz πως δε θα συνεχιστεί η συνεργασία μας. Στον αγώνα με την ΑΕΚ την ευθύνη της ομάδας θα έχει ο κ. Βέσκο Μιχαήλοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ