aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕνδιαφέρον αν και εφόσον...

Ενδιαφέρον αν και εφόσον…

Στο «Νίκος Σολωμονίδης» στη Λεμεσό με ένα παραδοσιακό ντέρμπι στην πετόσφαιρα γυναικών πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ υποδέχεται αύριο, τη Μεγάλη Τετάρτη στις 20:00 την Ανόρθωση. Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει για το τρίποντο γνωρίζοντας, όμως, το αποτέλεσμα του Απόλλωνα στο δρόμο προς τον τίτλο.

Σημειώνεται ότι σε ισοβαθμία οι γαλάζιες υπερτερούν κατά μια νίκης των γαλαζοκιτρίνων. Ο κόουτς των Λεμεσιανών έδωσε έμφαση και στον τομέα ψυχολογία σε ένα αγώνα ειδικών συνθηκών, ενώ εάν το επιτρέψουν τα δεδομένα θα χρησιμοποιήσει και αναπληρωματικές.

Για την Ανόρθωση του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από τον αγώνα αυτό για προετοιμασία ενόψει του τελικού κυπέλλου της 21ης Απριλίου κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Σέρβος κόουτς θα δοκιμάσει τα πλάνα του, ενώ θα δει και την κατάσταση των παικτριών του εννιά ημέρες πριν τον Τελικό. Σαφώς και η Ανόρθωση, που πάει στη Λεμεσό χωρίς την εγκυμονούσα Κάλια Βασιλείου θα επιδιώξει το τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ