aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ καθένας το βλέπει με τον δικό του φακό και όπως τον βολεύει

Ο καθένας το βλέπει με τον δικό του φακό και όπως τον βολεύει

Έχει από το βράδυ της Δευτέρας, με το που τελείωσε το ντέρμπι στο ΓΣΠ, που θέμα συζήτησης είναι εάν πέρασε ή όχι η μπάλα τη γραμμή τέρματος στην κεφαλιά του Σάντσες. Το σίγουρο είναι πως, από τις εικόνες που προβλήθηκαν κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι πέρασε ή όχι η μπάλα. Θα έλεγα ότι ξάφνιασε το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ με την αναφορά του στην ανάλυση και επεξήγηση της συγκεκριμένης φάσης ότι «σύμφωνα με τα πλάνα που είναι πολύ καθαρά και πειστικά, ο VAR σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή ότι το τέρμα πρέπει να κατακυρωθεί».

Ο ΑΠΟΕΛ στις τοποθετήσεις του, ποτέ δεν είπε ότι «δεν είναι γκολ», αλλά απαίτησε «όπως τεκμηριωθεί με εικόνα, το πως ο υπεύθυνος VAR πήρε την απόφαση να καταλογίσει γκολ». Η εικόνα που παρουσίασε το Τμήματος Διαιτησίας δεν τον έπεισε, γι’ αυτό και αντέδρασε εκ νέου. Ακολούθως, η ΑΕΚ έκανε λόγο για «δικαίωμα κάποιου να θέλει να κάνει το άσπρο μαύρο». Απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον ΑΠΟΕΛ.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, ο καθένας τοποθετείται αναλόγως όπως τον βολεύει. Τα βλέπει με τον δικό του φακό. Είτε είναι οπαδός είτε είναι παράγοντας ή διοίκηση Σωματείου. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ