aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταλά: «Το είχαμε στα πόδια μας, μεγάλη απογοήτευση»

Καταλά: «Το είχαμε στα πόδια μας, μεγάλη απογοήτευση»

Για παιχνίδι που οι κιτρινοπράσινοι είχαν στα πόδια τους έκανε λόγο ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίδ Καταλά, μετά την ισοπαλία (2-2) κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Εξέφρασε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα, ενώ την ίδια ώρα έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσουν και να κοιτάξουν μπροστά.

Όσα δήλωσε ο Νταβίδ Καταλά:

Αρχικά είπε: «Ξέραμε τις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού. Αυτό που μας έλειψε στο επιθετικό κομμάτι ήταν να είμαστε πιο δημιουργικοί. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε στα πόδια μας. Σίγουρα είναι μεγάλη απογοήτευση αυτό το αποτέλεσμα όμως πρέπει να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τα λάθη και την έλλειψη συγκέντρωσης: «Το να ισοφαρίζεσαι δυο φορές σίγουρα υπήρξαν λάθη και ένα από αυτά ήταν και η έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι ένας καλός για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να βάλουμε οι ίδιοι πίεση στους εαυτούς για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε στη συνέχεια. Κάναμε κάποια καλά πράγματα αλλά και ο αντίπαλος έκανε κάποια καλά πράγματα, ακόμη περισσότερα από εμάς. Ξέραμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος η ΠΑΕΕΚ όμως εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και σίγουρα είναι αυτό που θα κάνουμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Έδειξαν πόσο κοντά είναι στην ομάδα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε τη νίκη. Τους θέλουμε να είναι κοντά μας γιατί θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ