aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το πενηνταήμερο της κατρακύλας

Άρης: Το πενηνταήμερο της κατρακύλας

Στο φινάλε της κανονικής περιόδου, ο Άρης ήταν τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή (59-56). Είχε χάσει την πρωτιά, μια αγωνιστική προηγουμένως (25η) μετά την ήττα του (0-1) από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Τότε, ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι στο φινάλε του πρωταθλήματος, τα έντονα καρδιοχτύπια θα αφορούσαν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι πρέπει να νικήσει το ερχόμενο Σάββατο την Ανόρθωση για να «κλειδώσει» την 4η θέση στη βαθμολογία και μια εβδομάδα αργότερα η Ομόνοια να κατακτήσει το κύπελλο εις βάρος της Πάφος FC. Σε εννέα αγώνες στα πλέι οφ, ο Άρης έχει εξασφαλίσει όλους κι όλους έξι βαθμούς! Τρέχει ένα σερί οκτώ αγώνων (εκ των οποίων ο ένας στο κύπελλο) χωρίς νίκη, με πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες. Σε αυτές τις 50 ημέρες έχει σκοράρει μόνο δύο φορές, ενώ έχει δεχθεί έντεκα τέρματα.

Οι παίκτες του Αλεξέι Σπιλέφσκι μπαίνουν στην τελική φάση της προετοιμασίας τους για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν και θέλουν να σταματήσουν αυτό το αρνητικό σερί. Στη διάθεσή του Λευκορώσου τεχνικού θα είναι οι Μπένγκτσον και Σανέ καθώς επίσης και ο Κοκόριν. Οι Μαγιαμπέλα και Μπράουν θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν ρυθμό για να αγωνιστούν, ενώ θα απουσιάσουν οι Καζού, Σάβο και Σουμάνσκι, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση μηνίσκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ