aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ντέρμπι κορυφής και σέντερ φορ

ΑΕΚ: Ντέρμπι κορυφής και σέντερ φορ

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα είναι για την ΑΕΚ η τρέχουσα, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο σε δύο μέτωπα. Από τη μια είναι το ντέρμπι κορυφής με τον ΑΠΟΕΛ και από την άλλη η προσπάθεια απόκτησης σέντερ φορ.

Οι κιτρινοπράσινοι πιάνουν δουλειά από σήμερα για το σπουδαίο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στο ΑΕΚ Αρένα, μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε το Σαββατοκύριακο. Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Μαρίν Γιάκολιτς, ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Επίσης, επιστρέφουν οι Ιβάν Τρισκόφσκι, Ραφαήλ Μάμας και Άνχελ Γκαρσία, ενώ αμφίβολη είναι για ακόμη μία φορά η συμμετοχή του Κύπρου Χρυσοστόμου. Όπως είναι φυσικό, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας θα προσπαθήσουν τις ημέρες που μεσολαβούν να επικεντρωθούν στο ντέρμπι με τους γαλαζοκίτρινους. Περιμένοντας ότι οι οπαδοί τους θα κάνουν το καθήκον τους δίνοντας βροντερό «παρών», για να σπρώξουν σε άλλη μία νίκη την ομάδα τους στο απόρθητο κάστρο της.

Αυτό ασφαλώς δεν απαγορεύει στον Τσάβι Ρόκα να εντείνει την προσπάθεια για τη δεύτερη χειμερινή προσθήκη μετά τον Κροάτη εξτρέμ. Ο Καταλανός προπονητής θέλει να κλείσει τη σημαντική εκκρεμότητα για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό το συντομότερο, έχει προχωρήσει τις επαφές με επιθετικούς που έχουν ξεχωρίσει και ίσως σημειωθούν εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ