aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δεύτερη… έδρα της η Λευκωσία!

ΑΕΚ: Δεύτερη… έδρα της η Λευκωσία!

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πρέπει να συνηθίσουν το – έτσι κι αλλιώς σύντομο – δρομολόγιο Λάρνακας-Λευκωσίας και ανάποδα. Το σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο, που θα αρχίσει στις 17:00, θα είναι το πρώτο από τα πέντε που θα δώσουν οι κιτρινοπράσινοι στην πρωτεύουσα για τον β’ γύρο.

Ναι! Τα πέντε από τα έξι εκτός έδρας παιχνίδια της στο δεύτερο μισό της α’ φάσης, θα διεξαχθούν στην ίδια πόλη! Αν λοιπόν τη μετατρέψει σε… δεύτερη έδρα της, αποκομίζοντας σημαντικό βαθμολογικό όφελος, θα έχει πολλές πιθανότητες να πάει στα πλέι οφ παραμένοντας στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου.

Κατά σειρά λοιπόν,αναφορικά με τα παιχνίδια τους στη Λευκωσία, οι Λαρνακείς θα αγωνιστούν με Δόξα (4/12, Μακάρειο), Ομόνοια (13/12, ΓΣΠ), Ολυμπιακό (4/1, ΓΣΠ), ΠΑΕΕΚ (δεν έχει οριστεί ημερομηνία, Μακάρειο) και ΑΠΟΕΛ (δεν έχει οριστεί ημερομηνία, ΓΣΠ).

Ομάδες που, έστω και με διαφορετική δυναμικότητα η κάθε μια, κάθε άλλο παρά εύκολες μπορούν να χαρακτηριστούν (ακόμα και η ΠΑΕΕΚ έδειξε τα δόντια της σε πολλά ματς). Ο Νταβίδ Καταλά και οι ποδοσφαιριστές του, όμως, δεν ξεφεύγουν από τη λογική «βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι». Επομένως, θέλουν να επιστρέψουν απόψε με το «διπλό» στη Λάρνακα και με τα άλλα ματς θα ασχοληθούν όταν έρθει η ώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ