aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒέρμπιτς: «Πολύ καλή απόφαση για την καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»

Βέρμπιτς: «Πολύ καλή απόφαση για την καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»

Μιλώντας στον Τύπο της Σλοβενίας, μετά την επικράτηση της χώρας του με 2-1 επί της Νορβηγίας χθες, όπου ξεκίνησε βασικός κι έγινε αλλαγή στο 71’, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή του να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό!

«Άφησα μια πολύ δύσκολη περίοδο πίσω μου. Ο πόλεμος, η αλλαγή περιβάλλοντος, υπήρξαν πολλές διαφοροποιήσεις. Η απόφασή μου να πάω στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλή για την καριέρα μου», είπε αρχικά ο διεθνής εξτρέμ των «πράσινων».

Και πρόσθεσε: «Η Ντινάμο Κιέβου δίνει αγώνες, αλλά ξέρετε πως είναι όταν γίνεται πόλεμος στην χώρα. Μιλάω με τα παιδιά και είναι πολύ δύσκολο για αυτά, εξ ου και τα αποτελέσματα δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά. Σε κάθε περίπτωση, αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε αυτό την φάση της καριέρας μου, από ότι σε προηγούμενες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ