aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Κουλούρης στη λίστα πολλών ομάδων εντός και εκτός Ελλάδας»

«Ο Κουλούρης στη λίστα πολλών ομάδων εντός και εκτός Ελλάδας»

Το καλοκαίρι του 2019 η Τουλούζ έβγαλε από τα ταμεία κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει στη Γαλλία τον παίκτη που είχε σκίσει τα δίχτυα εκείνη τη σεζόν.

Τα νούμερα του Ευθύμη Κουλούρη ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά και ο ΠΑΟΚ το καρπώνεται. Σε 35 ματς, 25 γκολ και 5 ασίστ. Λογική η κίνηση των «βιολετί». Στην πορεία όμως δεν βγήκε αυτή η κίνηση. Μόλις 4 γκολ και 2 ασίστ σε 39 ματς και περιπλάνηση στη Ligue 2.

Δύο καλοκαίρια μετά, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, φεύγει ελεύθερος από την Τουλούζη και επιστρέφει στον Ατρόμητο που ήταν η βοήθειά του, το στήριγμά του για το step up.

Αυτό ήταν. Ξανάνιωσε. Έγινε ο killer που ήταν τρεις σεζόν πίσω.

Σε 30 ματς, 13 γκολ και 2 ασίστ με πάνω από 2.600 λεπτά συμμετοχής και ίσως ο πιο σημαντικός λόγος που ο Ατρόμητος από εκεί που κινδύνευε με υποβιβασμό, σώθηκε όμορφα και ωραία.

Στο Περιστέρι πλέον το νιώθουν. Η πίεση είναι μεγάλη και ο Κουλούρης δύσκολα θα μείνει. Στόχος η πώληση με 7ψήφιο αντίτιμο είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ