aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆγριο «κράξιμο» σε Μανωλά από «σημαία» της Νάπολι: «Δεν σεβάστηκε την ομάδα και τους οπαδούς»

Άγριο «κράξιμο» σε Μανωλά από «σημαία» της Νάπολι: «Δεν σεβάστηκε την ομάδα και τους οπαδούς»

Το όνομά του στους Έλληνες φιλάθλους μπορεί να μην λέει πολλά, όμως για τη Νάπολι αποτελεί μία από τις σημαίες της ομάδας.

Ο δεύτερος σε συμμετοχές με τη φανέλα των «παρτενοπέι», Τζιουζέπε Μπρουσκολότι μίλησε στο «Radio Punto Nuovo» για την απόφαση της Νάπολι να παραχωρήσει τον Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό και «έκραξε» τον Έλληνα αμυντικό για την παρουσία στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πώληση Μανωλά, ο Τζιουζέπε Μπρουσκολότι ήταν πολύ σκληρός στις δηλώσεις του για τον Έλληνα αμυντικό. «Είχε έρθει η ώρα να φύγει, συμπεριφέρθηκε άσχημα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», είπε και πρόσθεσε: «Δεν σεβάστηκε τον σύλλογο, ο οποίος επένδυσε πολλά για να τον αγοράσει από τη Ρόμα, τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς του».

Ενώ για το ποιος θα πρέπει να τον αντικαταστήσει επισήμανε: «Θα χρειαζόμασταν έναν παίκτη έτοιμο άμεσα, η Νάπολι πρέπει να λύσει άμεσα τα προβλήματά της στον αμυντικό τομέα», υπογράμμισε.

Manolas

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ