aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΔιέλυσε τη Γιοκοχάμα και πήρε το Ασιατικό Champions League η Αλ Αΐν του Κρέσπο!

Διέλυσε τη Γιοκοχάμα και πήρε το Ασιατικό Champions League η Αλ Αΐν του Κρέσπο!

Η Αλ Αΐν του Ερνάν Κρέσπο διέλυσε με 5-1 τη Γιοκοχάμα Μαρίνος και σήκωσε το τρόπαιο του Ασιατικού Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Εδώ είναι… Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα! Η Αλ Αΐν διέλυσε με 5-1 τη Γιοκοχάμα Μαρίνος εντός έδρας, ανέτρεψε την ήττα, 2-1, στην Ιαπωνία και κατέκτησε το Ασιατικό Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2003.

Η ομάδα του Ερνάν Κρέσπο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με Ραχίμι (8’) και Ρομέρο (33’ πέν.), προτού οι φιλοξενούμενοι μειώσουν με τον Ματέους στο 40’.

Οι Μαρίνος έμειναν με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους λόγω αποβολής του Ποπ και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν στο δεύτερο, κάνοντας το 3-1 με τον Ραχίμι στο 67’, προτού ο Λαμπά… ξεχειλώσει το σκορ με δύο γκολ στο φινάλε (90+1′, 90+5’).

Η Αλ Αΐν έκλεισε έτσι θέση στο νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα γίνει το 2025, μαζί με τις Ουράβα, Αλ Χιλάλ και Ουλσάν από την Ασία.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ