aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣΚύπελλο Ελλάδας: Έξαλλος ο Καρυπίδης κυνηγούσε τη Φραπάρ, με συνοδεία αστυνομίας η Γαλλίδα στα αποδυτήρια...

Κύπελλο Ελλάδας: Έξαλλος ο Καρυπίδης κυνηγούσε τη Φραπάρ, με συνοδεία αστυνομίας η Γαλλίδα στα αποδυτήρια (vid)

Ξέφυγε η κατάσταση με το τελευταίο σφύριγμα στον τελικό! Άνθρωποι του Άρη, αλλά και ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης επιτέθηκαν φραστικά στη διαιτητή Φραπάρ, που πήγε με συνοδεία αστυνομίας στα αποδυτήρια!

Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε στο Πανθεσσαλικό με το τελευταίο σφύριγμα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που βρήκε τον Παναθηναϊκό θριαμβευτή, να κατακτά την κούπα και να εξασφαλίζει, παράλληλα, την έξοδό του στην Ευρώπη!

Άνθρωποι του Άρη, παίκτες, αλλά και ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης, επιτέθηκαν φραστικά στη διαιτητή Φραπάρ και την πλησίασαν, μάλιστα, απειλητικά, με τη Γαλλίδα να πηγαίνει με συνοδεία αστυνομικών στα αποδυτήρια!

Στον Άρη έχουν σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία της Γαλλίδας, με τον ιδιοκτήτη της «κίτρινης» ΠΑΕ να κινείται εναντίον της σε έξαλλη κατάσταση! Τα παράπονα έχουν να κάνουν τόσο με τις αποβολές (θυμίζουμε αποβλήθηκαν μέσα σε 6′ Νταρίντα και Ζουλ, στο 65′ και το 71′ αντίστοιχα), αλλά και με τον χρόνο των καθυστερήσεων στο φινάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ