aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Συμφωνία Λίβερπουλ-Μπάρτσα για Κουτίνιο»!

«Συμφωνία Λίβερπουλ-Μπάρτσα για Κουτίνιο»!

Η… βόμβα είναι έτοιμη να «ενεργοποιηθεί»! Πληροφορίες του έγκυρου «ESPN» αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ αποδέχτηκε τελικά την πρόταση ύψους 90εκατ. λιρών της Μπαρτσελόνα και πως είναι έτοιμη να ανάψει το «πράσινο φως» για τη μετακίνηση του Φιλίπε Κουτίνιο στην Βαρκελώνη!

«Η Μπαρτσελόνα» έκλεισε τον Κουτίνιο», είναι ο τίτλος του εν λόγω ρεπορτάζ, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα γίνει επίσημα κάτοικος Καταλονίας τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες!

Επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες από άνθρωπο που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις, το «ESPN» αναφέρει ότι εκτός της συμφωνίας για την πώληση του Κουτίνιο, η Λίβερπουλ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μανουέλ Λανσίνι της Γουέστ Χαμ!

Το «deal» για την πώληση του Κουτίνιο έφτασε τις 90εκατ. λίρες, ενώ υπάρχει η αίσθηση πως πολύ σύντομα η μεταγραφή θα ανακοινωθεί από την Μπαρτσελόνα!

Ίσως μάλιστα, εφόσον φυσικά οι πληροφορίες του «ESPN» ευσταθούν, να δούμε τον Κουτίνιο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ Ισπανίας ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Κυριακή (13/08)! Ας περιμένουμε, όμως, πρώτα τις ανακοινώσεις προτού υιοθετήσουμε κάποια από τις εικασίες των διεθνών Μέσων…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ