aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣάλος με Ρούνεϊ: Μεθυσμένος στο ξενοδοχείο της εθνικής Αγγλίας! (pic)

Σάλος με Ρούνεϊ: Μεθυσμένος στο ξενοδοχείο της εθνικής Αγγλίας! (pic)

Απίστευτο σημερινό δημοσίευμα της «Sun» κάνει λόγο για ένα αδιανόητο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος ήταν σε μαύρα χάλια πριν το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σκωτία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν είναι και στα καλύτερα του, συνελήφθη μεθυσμένος, έχοντας καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή των «λιονταριών» πριν το πρόσφατο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μάλιστα, εκείνο που λένε όσοι τον είδαν, είναι ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση και ότι ήταν εμφανές ότι είχε πιει αρκετά και μάλιστα… φανερά, αφού στο χώρο βρίσκονταν μέλη της αγγλικής FA.

Εκείνο που λένε όσοι τον είδαν, είναι ότι ήταν κατακόκκινος, προφανώς από το ποτό, ενώ δεν τον εμπόδισε να πιει το γεγονός πως ήταν στην αποστολή και μάλιστα φορούσε και τα ρούχα της αποστολής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

123447

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ