aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜουρίνιο: «Ο Κόντε είναι καλός αλλά ο Νούνο είναι καλύτερος»

Μουρίνιο: «Ο Κόντε είναι καλός αλλά ο Νούνο είναι καλύτερος»

O Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ και εξέφρασε την προτίμηση του στον Νούνο έναντι του Αντόνιο Κοντέ.

Μετά από μόλις 17 παιχνίδια στον πάγκο της Τότεναμ ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο αποτελεί παρελθόν από τους Λονδρέζους. Επί των ημερών του τα «Σπιρούνια» μέτρησαν εννέα νίκες, μιθα ισοπαλία και επτά ήττες, ενώ ο συντελεστής τερμάτων ήταν 25 γκολ ενεργητικό και ισάριθμα στο παθητικό.

Η διοίκηση της Τότεναμ επέλεξε να κάνει την επένδυση και να προσλάβει τον Αντόνιο Κόντε, δίνοντας του τα διπλάσια χρήματα από όσα παίρνει ο πρωταθλητής Ευρώπης, Τόμας Τούχελ. Ο Ιταλός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και απόψε (4/11, 22:00) θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Φίτεσε.

Ο πρώην προπονητής της Τότεναμ και νυν της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων και εξέφρασε την προτίμηση του στον συμπατριώτη του, Νούνο Επίριτο Σάντο έναντι του Αντόνιο Κόντε.

«Ο Κόντε είναι καλός προπονητής, όμως ο Νούνο είναι πολύ καλός. Έκανε φανταστική δουλειά στη Γουλβς για 4-5 χρόνια, όχι για ένα χρόνο ή μερικούς μήνες. Η Τότεναμ έχει έναν πολύ καλό προπονητή τώρα, όμως το ίδιο είχε και με το Νούνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Special One».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ