aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜαγκουάιρ: «Η περυσινή χρονιά ήταν πισωγύρισμα στην καριέρα μου»

Μαγκουάιρ: «Η περυσινή χρονιά ήταν πισωγύρισμα στην καριέρα μου»

Να ξεχάσει την σεζόν 2021-2022 θέλει ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο διεθνής Άγγλος σέντερ μπακ είχε αρκετές κακές εμφανίσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα στα μέσα της περιόδου, να χάσει την θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Ραλφ Ράνγκνικ.

Το τέλος της σεζόν βρήκε τους «κόκκινους διαβόλους» να τερματίζουν στην έκτη θέση της βαθμολογίας και να μένουν εκτός Ευρώπης. Την τρέχουσα σεζόν και υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ, ο Άγγλος άσος στοχεύει στο να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη. Μάλιστα την εβδομάδα που πέρασε ο Ολλανδός προπονητής της Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ότι ο Μαγκουάιρ θα συνεχίσει να είναι αρχηγός, με τον ίδιο να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης παρά τις κακές εμφανίσεις που είχε πέρυσι.

«Η περσινή χρονιά ήταν απογοητευτική, ατομικά δεν έπαιξα καλά και ως ομάδα σίγουρα δεν παίξαμε καλά. Αλλά μια καλή καριέρα μπορεί να διαρκέσει 10 έως 15 χρόνια και ποτέ δεν θα εξελίσσεται κάθε χρόνος ομαλά χωρίς καμία δυσκολία. Θα χρειαστεί να παλέψεις, θα έχεις πισωγυρίσματα και η περσινή χρονιά ήταν σίγουρα ένα πισωγύρισμα για τον εαυτό μου στην καριέρα μου. Αλλά είναι πίσω μας τώρα και ανυπομονούμε για το μέλλον και να επαναφέρουμε αυτόν τον σύλλογο στις κατακτήσεις τροπαίων, αυτό είναι το θέμα» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μαγκουάιρ.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος μίλησε για την pre –season , η οποία ήταν σκληρή υπό τον Τεν Χαγκ. «Ήταν σκληρό. Το τρέξιμο ήταν δύσκολο, αλλά ανυπομονούμε πραγματικά για τη νέα σεζόν», τόνισε. «Όλοι γνωρίζουν ότι η περσινή χρονιά δεν ήταν αρκετά καλή, αλλά είναι μια νέα αρχή και έχουμε μια μεγάλη σεζόν μπροστά μας. Ο Έρικ και το προπονητικό του επιτελείο φέρνουν τις ιδέες τους και στα δύο πρώτα παιχνίδια είδαμε μικρές αναλαμπές. Εργαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για εκείνο το πρώτο παιχνίδι της Premier League, αυτό είναι που έχει σημασία. Ό,τι κάνουμε τώρα χτίζουμε για εκείνο το πρώτο παιχνίδι» πρόσθεσε ο Άγγλος διεθνής άσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ