aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣτέλνουν την ωραιότερη μαζορέτα στην Κύπρο οι προχωρημένοι Ρώσοι!

Στέλνουν την ωραιότερη μαζορέτα στην Κύπρο οι προχωρημένοι Ρώσοι! [pics & vid]

Οι Ρώσοι είναι πολύ μπροστά και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά! Διοργάνωσαν έναν πρωτότυπο διαγωνισμό ομορφιάς, με τη στήριξη και της Ποδοσφαιρικής τους Ομοσπονδίας, για ν’ αναδείξουν την ωραιότερη μαζορέτα της Football League!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι 20 ομάδες της Β’ κατηγορίας αρχικά προκήρυξαν τον δικό τους διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν κοπέλες που ομορφαίνουν την κερκίδα της αγαπημένης τους ομάδας και αφού ανέδειξε την ομορφότερη, στη συνέχεια η κάθε νικήτρια έλαβε μέρος σε έναν μεγαλύτερο διαγωνισμό που έγινε στη Μόσχα για τον τίτλο «Miss FNL-Fonbet».

Στον τελικό πήραν μέρος τελικά 19 κορίτσια, αφού για οικογενειακούς λόγους δεν έλαβε μέρος η «Miss FC Σπάρτακ Ναλτσίκ» Ντάνα Πολόσοβετς. Οι 19 καλλονές έπρεπε να εκτελέσουν διάφορες δοκιμασίες, για τις οποίες αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από γνωστούς παίκτες, παράγοντες ποδοσφαίρου, αθλητικογράφους και ανθρώπους της σόου μπιζ.

Τι έπρεπε να κάνουν τα διαγωνιζόμενα κορίτσια; Έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους κατά την εκτέλεση διαφόρων ποδοσφαιρικών δοκιμασιών, να δείξουν την επινοητικότητα τους, τις γενικές τους γνώσεις και το ταλέντο τους και φυσικά τις γνώσεις τους για το ποδόσφαιρο.

Όλες οι φιναλίστ κέρδισαν από κάποιο τίτλο, όμως μόνο μια τον «Miss FNL-Fonbet». Νικήτρια ήταν η Καρίνα Σουλεϊμάνοφ από την ομάδα Γιάροσλαβ Σίνικ.

Το έπαθλο εκτός από το στέμμα; Χρήματα, πλούσια δώρα και (το καλύτερο) ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Κύπρο! Με το τέλος της βραδιάς οι διοργανωτές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και εξέφρασαν την πρόθεσή τους να καταστίσουν θεσμό τον διαγωνισμό.

Αναπληρωματική FNL-Fonbet – Κατερίν Πολγιάνινα (Γιενισέι Κρασνογιάρσκ).

Μις θετικότητα – Ναταλία Ντεριγλάζοβα (Βόλγαρ-Γκάζπρομ)

Μις εκκεντρικότητα – Εκατερίνα Γιανσίνα (Φάκελ Βόρενεσχ)

Μις επινοητικότητα – Ελιζαβέτα Σεφτσένκο (Κουμπάν)

Μις τέχνη – Ντάρια Ροκούνοβα (Μ. Σαράνσκ)

Μις τρυφερότητα – Άννα Ντεμεντίεβα (Σιμπίρ Νοβοσιμπίρσκ)

Μις ειδύλλιο – Βέρα Γουίτς (Νεφτεχίμικ)

Μις ευλογία – Άννα Μασλόβσκαγια (ΤΚΑ Ενέρτζια)

Μις ταλέντο – Άννα Σιεπένκοβα (Τόσνο)

Μις δημιουργικότητα – Βαλερίγια Καντόμσκαγια (Ταμπόφ)

Μις χαρακτηριστικά – Βικτόρια Γερασίμοβα (Κίμκι)

Μις χάριτος – Σβετλάνα Στρέλκοβα (ΣΚΑ Κάμπαροφσκ)

Μις κομψότητα – Αλίνα Κορτζίνα (Σοκόλ Σαράτοφ)

Μις γοητεία – Πολίνα Τσβέτκοβα (Σπάρτακ Νάλτσικ)

Μις χαμόγελο – Τατιάνα Κλιμάντγιεβ (Βάλτικα Καλίν)

Μις ελαστικότητα – Παουλίν Τέλιους (Τιούμεν)

Μις δραστηριότητα – Κίρα Αγκάποβ (Ντιναμό Μόσχας)

Μις αθλητισμός – Εκατερίνα Κονόπλεβα (Ζενίτ ΙΙ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ