aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ξέκοψε ο Φανούριος για Σάλαϊ, έφτασε πρόταση για Πίττα

Το ξέκοψε ο Φανούριος για Σάλαϊ, έφτασε πρόταση για Πίττα

Συγκεντρωμένοι στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Ανόρθωση είναι όλοι στο στρατόπεδο του Απόλλωνα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) και αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας όπως επίσης και στο γεγονός πως έφτασε πρόταση για τον Πίττα στα γραφεία του Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση επί του ΟΦΗ: «Ήταν μια πολύ σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, μια μεγάλη πρόκριση που επιτεύχθη σε μονό παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Αυτός που θα προηγείτο θα είχε τον πρώτο λόγο. Σκοράραμε και ήταν θέμα διαχείρισης και εμπειρίας».

Για τη συνέχεια: «H ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στις εγχώριες διοργανώσεις και τη δύσκολη αναμέτρηση με την Ανόρθωση. Θα πάμε στη Λάρνακα για να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Είχε ένα πρόβλημα ο Πέδρο, γι’ αυτό τον αντικατέστησε ο Πίττας. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Έχουμε επιλογές. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, είναι θέμα προπονητή. Θα δούμε πώς είναι οι ποδοσφαιριστές και ακολούθως θα δούμε πολλά πράγματα που αφορούν στην ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα ενσωματωθεί και ο Λάρσον».

Για τον Γιοβάνοβιτς και αν θα προλάβει να εγγραφεί στο ρόστερ: «Θα γίνει προσπάθεια ως το τέλος της ημέρας».

Για το αν έφτασαν προτάσεις για τους Πίττα και Σάλαϊ: «Για τον Πίττα ναι, αλλά δεν ήταν πρόταση που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας. Για τον Σάλαϊ υπάρχουν αρκετές συζητήσεις, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ