aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκόρπισε... τρόμο η Σίτι, γκέλα η Λίβερπουλ (videos)

Σκόρπισε… τρόμο η Σίτι, γκέλα η Λίβερπουλ (videos)

Επίδειξη δύναμης στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ έκανε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» μπήκαν με τον ιδανικότερο τρόπο στους ομίλους του Champions League και με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Φέγενορντ έδειξαν με το… καλημέρα ποιος είναι το «αφεντικό» του 6ου γκρουπ.


«Αγριεμένος» επέστρεψε στην ενδεκάδα της Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τιμωρίας ο σταρ της «Βασίλισσας» πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, που πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Το σερί των 12 αήττητων αγώνων της Ντόρτμουντ (από τον περασμένο Απρίλιο) διακόπηκε στο Λονδίνο, όπου η Τότεναμ με το 3-1 επί των Βεστφαλών έκανε το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο στο Champions League.


Η έκπληξη της βραδιάς έγινε στο «Ντραγκάο», όπου η Μπεσίκτας «άλωσε» την έδρα της Πόρτο με 3-1 (για πρώτη φορά επικράτησαν οι Τούρκοι επί πορτογαλικού εδάφους), ενώ η Λίβερπουλ στην επιστροφή της μετά από πολλά χρόνια στη διοργάνωση δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Σεβίλη (2-2). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε πέναλτι ενώ προηγούνταν με 2-1 και πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς από πολύ νωρίς.





ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ